كميته تحقيقات دانشجويي
برگزاري جلسه ي هماهنگي كمپين LIPOKAP

در روز سه شنبه مورخ 14 آبان ماه 98 ساعت 12 تا 14 جلسه اي جهت هماهنگي هاي لازم براي برپايي كمپين ليپوكپ با حضور معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه، سرپرست و دبير كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه و نيز جمعي از دانشجويان كادر اجرايي كمپين برگزار گرديد.
در ابتداي جلسه سركار خانم دكتر كاظمي ضمن تقدير و تشكر از دانشجويان جهت استقبال از طرح مذكور، اطلاعاتي در خصوص اهميت كمپين و برگزاري آن در ساير شهرها را ارائه نمودند.
سپس جناب آقاي دكتر صالحي نيا ضمن تشكر از حضور دانشجويان ابراز اميدواري كردند كه با همكاري معاونت تحقيقات و فناوري و دانشجويان كمپين به نحو مطلوب برگزار گردد. در ادامه خانم فاطمه نوفرستي پيشنهادات و موارد مورد نياز را جهت برگزاري كمپين در جلسه مطرح كردند.
در پايان مقرر گرديد كمپين در سه نقطه از شطح شهر و به مدت يك هفته و با ارائه خدماتي شامل كنترل فشارخون، وزن، قد، دور كمر، تكميل چك ليست و آموزش چهره به چهره به مردم از طريق پمفلت برگزار گردد.

کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید